Suma’t al GivingTuesday i col·labora en el projecte de vida de les persones amb paràlisi cerebral

#GivingTuesday és un dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials. Es traca d’un moviment global que vol promoure les bones accions de les persones, amb l’objectiu de dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Aquest any, #GivingTuesday se celebra el 30 de novembre, i unir-s-‘hi és molt fàcil, només es necessiten ganes de fer un món millor.

Des de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona ens hem sumat a aquesta iniciativa solidària global i busquem suports que ens ajudin a que les persones amb paràlisi cerebral puguin tenir un projecte de vida, des de la seva infància, passant per la transició a la vida adulta i fins a l’atenció específica pel seu envelliment prematur. Fa més de 40 anys que atenem les persones amb paràlisi cerebral de les comarques de Tarragona, perquè puguin desenvolupar al màxim les seves capacitats, sempre amb una atenció específica i adaptada a les necessitats de cadascú.

Entra a la web de #GivingTuesday i contribueix a aquest dia mundial de la donació. També pots utilitzar l’etiqueta #GivingTuesday per difondre aquesta idea a les xarxes socials. Si ens mobilitzem tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses contribuïrem amb l’objectiu final d’expandir la solidaritat els 365 dies de l’any.

Vull contribuir al projecte de vida de les persones amb paràlisi cerebral