Èxit de les 24 hores de natació solidàries al CN Tàrraco

Les 24 hores de natació que es van celebrar els dies 16 i 17 de setembre van ser tot un èxit de participació d’esportistes, socis i de tarragonins que van voler celebrar la diada del Club Natació Tàrraco. En paraules del president del Club, Alex Jerez, “ha estat una gran satisfacció veure el Club ple de gent, gaudint de la festa i practicant esport, després de dos anys sense pràcticament activitat social”.

Enguany, aquesta XXXIV edició de les 24 hores ha estat solidària amb la Fundació La Muntanyeta, entitat adherida a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent, per tal de donar suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies. En total, s’han recaptat 500 euros en els diferents punts de donació que hi havia distribuïts pel Club durant tota la jornada.

Més de 450 persones han participat a les diferents activitats alternatives esportives i lúdiques i àpats per celebrar la Diada del Club. Destaca la nombrosa masterclass de zumba; l’exposició fotogràfica de natació artística; la visita i balls de la Frida, la geganta inclusiva de Tarragona; la festa aquàtica amb inflables; el vermut aquàtic amb el Dj Abadia; partits de waterpolo; circuit de crossfit; relleus d’aigües obertes a l’Arrabassada; mandales aquàtiques… Tot això i més acompanyat de bona gastronomia: graellada, sardinada i fideuà popular.

Cal destacar que el primer nedador dels relleus va ser el soci d’honor del CN Tàrraco Eduard Galdeano, de 30 anys, especialista en papallona que ha estat Campió d’Espanya en categoria infantil, junior i absolut, que ha obtingut el Rècord d’Espanya absolut en 200 papallona i les millors marques nacionals en totes les categories. El darrer rellevista va ser molt especial, Kiko Salcedo, usuari del centre ocupacional de la Fundació La Muntanyeta que, amb el suport dels esportistes del Club Natació Tàrraco, va poder nedar tota una piscina de 25 metres. Kiko, a més, ha il·lustrat enguany la imatge de les 24 hores de natació.