S’obren les inscripcions de la 12ª caminada solidària La Muntanyeta

Les inscripcions a la 12ª edició de la caminada solidària per a La Muntanyeta ja estan obertes. Un any més, des de la Fundació La Muntanyeta arriba aquesta marxa solidària per donar suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies. Enguany, la caminada tindrà lloc el proper diumenge 13 de novembre, i les inscripcions es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta.

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, així com hi haurà un avituallament d’aigua i fruita.

Cal destacar que el recorregut d’aquesta marxa, d’uns 8 quilòmetres, és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Com ja és habitual, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s’arribarà a les instal·lacions de l’entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s’hi realitza, hi haurà un photocall perquè tot aquell que vulgui es pugui fer fotos i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #CaminemJunts. Després, el recorregut retorna a la Rambla Nova, on finalitza la caminada.

Aquesta marxa és una jornada de suport a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies i, un any més, és possible gràcies a la col·laboració i implicació d’un gran nombre de voluntaris i voluntàries i d’empreses col·laboradores. Aquesta edició compta amb el patrocini de Ford Tarraco Center i Autokolecció, que consoliden el seu suport a aquesta marxa, ja que hi han col·laborat en anteriors ocasions.