La Diputació de Tarragona atorga una subvenció a l’APPC

La Diputació de Tarragona col·labora, una vegada més, amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC). En aquesta ocasió, la nostra entitat ha estat beneficiària d’una subvenció de 20.000 euros destinada al nostre projecte “Protegim les persones amb paràlisi cerebral de la COVID19”.

Aquesta aportació es destinarà, principalment, a sufragar les despeses derivades de la gestió de la crisi sanitària de la COVID19, especialment la compra de material de protecció, neteja i desinfecció, així com l’adequació dels espais, entre d’altres, reallitzades al llarg del 2021.

Des de l’APPC volem agrair a l’ens supramunicipal l’atorgació d’aquesta subvenció, sobretot en l’actual situació de pandèmia i emergència sanitària per la COVID19.

Amb el suport de: