La Muntanyeta participa en la Jornada Solidària 2024 del Nàstic de Tarragona

El Nàstic de Tarragona, en col·laboració amb el Port de Tarragona, ha presentat la Jornada Solidària 2024 que se celebrarà aquest diumenge 25 de febrer a les 16h, coinicidint amb el partit Nàstic-CD Teruel. La Fundació La Muntanyeta i moltes altres associacions sense ànim de lucre participen en aquesta trobada, en què la recaptació de les entrades venudes es destinarà a les respectives causes socials i solidàries de les entitats.

Per adquirir les entrades, entra al següent enllaç, selecciona els seients (màxim 6 per compra) i després introdueix el codi: MUNTANYETA. Per només 5 euros (més despeses de gestió) pots col·laborar amb la fundació i gaudir d’un bon partit. Participa-hi!

Link entrades: https://bit.ly/42L6QP0