Kiko Salcedo il·lustra el llibre «Direitos não confinados»

Kiko Salcedo, usuari del centre ocupacional, ha col·laborat amb la il·lustració del llibre «Direitos não confinados» (Drets no confinats), de Fray João Costa I Verónica Parente del Carmelo Joven de Portugal. És un llibre que compta amb la participació i col·laboració de 54 nens, cadascun dels quals es va encarregar d’escriure i dibuixar l’article respectiu sobre els Drets dels Nens.

Kiko s’ha encarregat de dissenyar els dibuixos de cadascun dels nens, així com també ha il·lustrat la portada. Així doncs, ha adaptat els seus característics retrats a les indicacions i descripcions que li van indicar de cadascun dels nens que havia d’il·lustrar.

El llibre reflexiona sobre els drets dels infants i, precisament, es va presentar el passat 20 de novembre, el Dia Internacional de la Convenció sobre els Drets dels Nens, a Braga, Portugal.

Enhorabona Kiko per les il·lustracions d’aquest llibre!