Tornen els patges reials del Col·legi d’Advocats de Tarragona!

Després que l’any passat haguéssim de suspendre la visita dels patges reials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT), aquest any han tornat!

Amb totes les mesures de prevenció de la covid, hem pogut rebre de nou la visita dels patges reials que, any rere any, visiten La Muntanyeta gràcies al Grup de l’Advocacia Jove del Col·legi d’Advocats de Tarragona. L’any passat no van poder venir, però aquest any no han faltat a la cita, i el passat divendres 17 de desembre van acudir a portar-nos regalets a tots els alumnes, usuaris i usuàries de l’Associació Provincial de Paràlis Cerebral.

Els patges reials també van recollir algunes cartes que havien preparat els alumnes de l’Escola La Muntanyeta, adreçades als Reis d’Orient, que el proper 6 de gener visitaran totes les cases de Tarragona.

Moltes gràcies, patges, per la vostra visita a La Muntanyeta!