Les 24 hores del Club Natació Tàrraco, solidàries amb La Muntanyeta

En el marc de les festes de Santa Tecla, els propers dies 16 i 17 de setembre tindran lloc les 24 hores solidàries del Club Natació Tàrraco. Després de dos anys sense poder celebrar-les per les restriccions de la pandèmia, aquesta activitat torna amb més força que mai, i enguany serà solidària amb La Muntanyeta, ja que tothom que hi participi podrà fer la seva aportació a benefici de les persones amb paràlisi cerebral.

Aquesta jornada, que començarà el dia 16 de setembre a les 18.00 h, convida tothom a qui li agradi nedar a fer una, dues o les piscines que vulgui per complir de nou amb la jornada de 24 hores. Està previst que hi participin 300 nedadors, entre esportistes, socis, amics i tarragonins. Al mateix temps que se celebra la jornada de natació, el club ofereix altres activitats alternatives esportives i lúdiques i àpats per celebrar la Diada del Club. Masterclass de zumba, judo en família, exposició fotogràfica de natació artística, festa aquàtica amb inflables, vermut aquàtic, música en directe, partits de waterpolo, circuit de crossfit, relleus d’aigües obertes a l’Arrabassada… tot això i més acompanyat de bona gastronomia: graellada, sardinada i fideuà popular. L’entrada és lliure i gratuïta per a tothom.

Enguany, aquestes 24 hores seran solidàries amb La Muntanyeta per tal de donar suport a la nostra entitat. Així, La Muntanyeta participarà en diferents activitats i totes les donacions que es facin aniran dirigides al projecte “Construïm el futur de les persones amb paràlisi cerebral”. La Fundació La Muntanyeta, adherida a la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent des del 2021, atén més d’un centenar de persones i les seves famílies i ara necessita unes noves instal·lacions per continuar oferint un projecte de vida a les persones amb paràlisi cerebral. Per aquest motiu, es treballa en la construcció d’un nou centre al barri de Bonavista: una nova residència que permetrà ampliar els serveis i avançar cap a una atenció integral, especialitzada i adaptada a les necessitats de les persones amb pluridiscapacitat.

Arran d’aquesta col·laboració entre ambudes entitats, el disseny del cartell i la samarreta d’aquesta jornada esportiva ha anat a càrrec de Kiko Salcedo, usuari del centre ocupacional Gresol de la Fundació La Muntanyeta. A més, al vermut que se celebrarà dissabte, hi actuarà el Dj Abadia. Així mateix, en la inauguració de les 24 hores hi participarà la geganta inclusiva Frida, que també compta amb portadors usuaris de la Fundació La Muntanyeta. Serà una gran jornada esportiva i també solidària, en la que hi haurà algunes sorpreses més!

El president del CN Tàrraco, Àlex Jerez, ha destacat “la importància que torni la festa i l’alegria als socis i al club després dels dos anys viscuts amb restriccions i, a més, fer-ho al costat d’una causa solidària com ho és el projecte de La Muntanyeta, ens omple a tots de satisfacció”. El president de La Muntanyeta, Francesc Tarragona, destaca que “és un honor anar plegats amb el Club Natació Tàrraco, una entitat històrica de la ciutat amb la qual compartim valors com la formació, la cultura de l’esforç i la capacitat de les persones, posant-les sempre al centre de les nostres accions. Pel col·lectiu de la Fundació La Muntanyeta és important que el Club Natació Tàrraco col·labori amb la nostra fundació en aquesta edició tan especial, la de la represa. Per a nosaltres és una doble ajuda, ja que ens permet obtenir recursos per poder acomplir els nostres projectes i, alhora, donar visibilitat al nostre col·lectiu”.

Les 24 hores compten amb una programació de diverses activitats obertes a tothom (zumba, judo, jocs infantils…), així que animem a famílies i quasevol que ho vulgui a participar-hi. Per estar al dia de tot, us recomanem seguir el compte d’Instagram de les 24 hores CN Tàrraco.

En aquest document podeu consultar tota la programació de les 24h CN Tàrraco.