Els Reis d’Orient visiten La Muntanyeta gràcies al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics

Malgrat la situació actual, els Reis d’Orient del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) no van faltar a la seva cita amb els residents de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona.

Tot i que no van poder visitar-nos de manera presencial, tal com marca la tradició, el 6 de gener ens van fer arribar els seus regals. Així, ens van obsequiar amb un petit detall per a cadascú, un lot de colònia i crema hidratant. A més, ens van regalar un altaveu portàtil sense fils que ens servirà per a les diferents activitats que es realitzen a la residència. També ens han obsequiat amb un micròfon per als altaveus, de manera que s’ha completat l’equip de so.

Ja fa disset anys que els Reis d’Orient del COAATT no falten a la seva cita, ja sigui de visita amb una gran festa al centre, o bé en un nou format, com ens ha obligat a fer la pandèmia de covid19. Sigui com sigui, des d’aquí els volem agrair la seva col·laboració continuada al llarg de tants anys, moltes gràcies!