La Banda Juvenil de la BUMT imparteix un taller musical als usuaris de La Muntanyeta

La Banda Juvenil de la Unió Musical de Tarragona (BUMT) va oferir el passat dissabte 28 de maig al matí, un taller i actuació musical a les instal·lacions de La Muntanyeta, el centre de paràlisi cerebral de Tarragona. En motiu del 25è aniversari de la formació, els joves músics han impartit una activitat d’estimulació musical oberta a tots els usuaris de La Muntanyeta, que hi han acudit acompanyats de les seves famílies.

En primer lloc, els assistents han pogut participar d’activitats que els han permès conèixer els diferents instruments de banda, així com ser partícips del ritme o la melodia d’una peça musical. Després, tots plegats han gaudit també de la interpretació d’una peça tan estimada i coneguda pels tarragonins com el pasdoble Amparito Roca.

La Banda Juvenil de la BUMT és una formació que compta amb una trentena de músics que tenen entre 10 i 25 anys. Actualment, la dirigeix Aleix Vaqué, i aquest 2022, la Banda Juvenil celebra els 25 anys de la seva creació. El taller impartit a La Muntanyeta, dissenyat i adreçat especialment a les persones amb paràlisi cerebral, és una de les activitats socials i solidàries que s’han organitzat des de la BUMT per celebrar aquest aniversari.