L’Escola La Muntanyeta participa en el festival de poesia Transvers

L’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) celebrarà els dies 31 de maig i 1, 2 i 3 de juny el festival de poesia Transvers, un acte que pretén acostar la poesia als infants i als joves amb l’objectiu de crear un públic sensible al fet poètic. Aquesta edició girarà al voltant del treball de la poetessa Maria Mercè Marçal.

L’Escola La Muntanyeta participarà enguany en el taller de poesia inclusiva, dirigit per Manel Maigí i Txell Gutiérrez, “Essència de les intimitats més fondes”, que tindrà lloc el pròxim dia 31 de maig. Es tracta d’un espai adreçat als professionals del món de l’educació per donar l’oportunitat a les persones amb discapacitat funcional d’expressar els propis sentiments. La inscripció és gratuïta.

Trobareu més informació en el següent enllaç:

https://www.apellc.org/transvers/