Inscripcions a la 13a Caminada Solidària La Muntanyeta

La Caminada Solidària de La Muntanyeta se celebra aquest diumenge 12 de novembre (sortida i arribada a la Rambla Nova, davant del Teatre de Tarragona, a les 9:00 h) i enguany arriba a la 13a edició. Es tracta d’una marxa festiva i solidària, no competitiva, pensada per a persones de totes les edats i condicions.

El recorregut inclou una visita als espais exteriors de La Muntanyeta, on hi haurà animació a càrrec de la companyia Toc de Gresca. Els participants rebran una samarreta especial d’aquesta edició, avituallament d’aigua i fruita i, tothom que completi el recorregut, una xapa commemorativa amb el nou logotip de la il·lustradora Pilarin Bayés. Després d’aquesta parada, la marxa fins el punt inicial a la Rambla Nova.

Les inscripcions en línia estan tancades i les darreres 90 inscripcions es vendran a la carpa situada a la sortida de la Caminada de 07.45h a les 08.45h o fins a exhaurir-les.

El recorregut és de 9 km aproximadament. A continuació, podeu accedir als enllaços on es mostren les rutes d’anada i de tornada de la marxa:

Amb el suport de Ford Tarraco Center